• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

"
Ik weet het even niet meer...

Het is tijd om wakker geschud te worden! 

Natuurlijk weet je wel hoe het moet. Je bent een ervaren ondernemer en je hebt het al die tijd zelf prima kunnen organiseren.

Maar nu zit jouw onderneming in een groeifase, maar hoe pak je dat aan? Of je wil starten met een tof idee, maar waar begin je? 

Je hebt chronisch tijd tekort, maar wat kun je eraan doen? 

Je hebt behoefte aan een blik van buitenaf, maar je wil zeker geen lang traject aangaan. Je weet niet eens of je wel zo’n grote investering wil doen!

Is er dan niets anders om je gedachten te ordenen? Om met een helicopterview naar jouw zakelijke uitdagingen te kijken? Natuurlijk wel!

Herken je één van deze situaties?

Hoe zou het zijn als...

… je zonder traject even je uitdagingen kunt bespreken met iemand?

… je door de ogen van een ander naar jouw onderneming kunt kijken?

… je door rake vragen weer tot nieuwe inzichten komt?

Dit is wat de Wake Up Call jou oplevert:

Wat anderen zeggen

Gevraagd en ongevraagd schud jij mij wakker. Je stelt een op het oog simpele vraag die mij nog dagen aan het denken zet.

Jouw enthousiasme en manier van doorpakken is heel inspirerend. Als ik weer eens treuzel, denk ik: Hup, hup, doe even 'een Ilse'. Vastbijten, aanpakken en gaan.

Jij ziet kansen en grijpt ze dan ook met beiden handen vast. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander. Ik gun iedereen een Ilse!!


Waar wás jij al die tijd?
Ik weet dit allemaal wel,
maar soms is het nodig
om op je spreekwoordelijke
plek gezet te worden.
Opdrachtgever
Na kennismakingsgesprek

Wat is inbegrepen bij de Wake Up Call?

De investering is €197 inclusief btw

(~€163 exclusief btw)

Het is heel spannend om in jouw bedrijf, in jezelf of in een goed idee te investeren. Dat begrijp ik heel goed. Daarom hanteer ik een ‘niet goed, geld terug’ beleid. 

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Over mij: nieuwsgierige cheerleader

In het dagelijks leven ben ik projectjuf. Ik zorg voor projectmanagement, marketing & communicatie, structuur en verfrissende ideeën. Hand omhoog als je wel een projectjuf kunt gebruiken! 

Daarnaast ben ik nieuwsgierig, leg ik snel verbanden en zit barstensvol ideeën. Ik houd van overzicht en structuur. Deze combinatie blijkt supergoed te werken, want gesprekspartners lopen bijna altijd geïnspireerd uit het gesprek. Ik gun elke ondernemer een eigen cheerleader.

Ho, wacht, ik heb nog een vraag!

top
© 2024 Leaf Support - Powered by Maatos