• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over mij

Tijd om je op het kind te richten

Het is mijn missie om eraan bij te dragen dat elk kind wordt gezien, gehoord en geaccepteerd. En lerend tot diens recht komt.

Kinderen zijn de toekomst. Ik kan daar heel lang met je over praten, maar gezien dat jij hier bent beland, ben jij het waarschijnlijk met mij eens.

De toekomst van kinderen is een som van diens ouders, het onderwijs en de maatschappij. Om het goed te doen heb je tijd en aandacht nodig. Dat maak ik mogelijk door onze krachten en talenten te verenigen.

Mijn naam is Ilse Nagy en ik werk als projectjuf. Ik help basisscholen met de strategie van de basisschool.  Van communicatie tot organisatie. Ik houd van eenvoud! En vragen stellen. Door communicatie en organisatie over te nemen en projectmatig aan te pakken, zorg ik ervoor dat er tijd en ruimte is voor elkaar: het team, de leerlingen en ouders. Dat is belangrijk voor de succes van een school. 

Herkenbaar?

Dat stopt hier! Creëer tijd en focus door niet-onderwijsgerelateerde zaken aan een andere professional over te laten. En nog belangrijker: breng structuur en gemak aan in communicatie en andere processen door er een frisse blik over te laten gaan.

 

Met 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en in non-profit organisaties, breng als projectjuf veel expertise mee. Maar dat niet alleen; ik breng ook een heleboel enthousiasme. Wat heb je nodig om jouw school, jouw onderwijs te laten floreren? Kies uit:

Waar wás jij al die tijd?
Ik weet dit allemaal wel,
maar soms is het nodig
om op je spreekwoordelijke
plek gezet te worden.

Een projectjuf? Maar wie haal ik dan precies in huis? Dat zal ik je uitleggen:

top
© 2024 Leaf Support - Powered by Maatos